Maler & Malermester i Horsens, Vejle, Brædstrup

Malerforretning nær Vejle, Horsens & Hedensted

Egelinds Malerfirma har en malerforretningen, hvor både privat- og erhvervskunder kan få rådgivning og købe maling og udsyret dertil. Du vil handle med vores Malermester Jens Egelind eller Mette Knudsen, der kan matche dig med produkter til dit behov.

 

Kvalitet til den rigtige pris

Når du køber noget hos os, er du være sikker på, at det er de samme professionelle produkter, vi bruger på vores opgaver. Derfor kan vi ligeledes stå inde for den kvalitet produkterne besidder, uanset om det er maling, afdækning, tapet eller værktøjet dertil.

Med vores erhvervskort giver vi din virksomhed mulighed for at handle hos os med gode tilbud hver gang. Vi har mange skoler, efterskole, pedeller og håndværksvirksomheder, om vores faste kunder. Kom ned i malerforretningen og høre mere.

 

Rådgivningen følger med

Når du er kunde hos os, står vi altid klar med rådgivning. Vi har mange gode råd, når du skal i mange med malerarbejdet lige fra afdækning til det rigtige værktøj. Vores mange kunder i Horsens, Vejle, Brædstrup, Tørring, Uldum og Hedensted har nydt godt at vores rådgivning og produkter. Derfor er vi sikre på, at det også er noget for dig.

Malerforretningen har åbent mellem 13.00-16.00 på hverdage, men du er velkommen til at ringe til os både i og uden for åbningstiderne på telefon 75 67 60 74

Åbningstider i butikken:

Mandag 13:00 - 16:00
Tirsdag 13:00 - 16:00
Onsdag 13:00 - 16:00
Torsdag 13:00 - 16:00
Fredag 13:00 - 16:00
Lørdag Lukket

Eller efter aftale