Maler & Malermester i Horsens, Vejle, Brædstrup

Malerarbejde for erhvervskunder

Egelinds Malerfirma A/S har mange store projekter med i bagagen. Bl.a Bestseller i Brande, Via Campus i Skejby, Light-House projektet på Århus Havn og sidst Kanalfronten i Vejle. Men som byggebranchen har udviklet sig, har Egelinds Malerfirma A/S fravalgt sig at udføre projekter af denne størrelse, på trods af, at vi får stor ros for vores tilgang til tingene.

Der er en rigtig stor økonomisk risiko forbundet med denne type arbejde, og disse sager kræver mange ressourcer i forhold til planlægning, kvalitetssikring, byggemøder osv. Trods stor efterspørgsel på vores firma på dette område, har vi valgt at stoppe mens det gik forholdsvis godt.

Malerarbejde i nybygede huse

Egelinds Malerfirma A/S har et godt samarbejde med Uldum Huse, hvor vi udfører malerarbejde i alle deres nybyggede huse. Derudover har Egelinds Malerfirma A/S i 2013 opbygget et tæt samarbejde med HusCompagniet, hvor vi i år har udført malerarbejde i ca. 65 nybyggede huse.

HusCompagniet og Uldum Huse koordinerer arbejdet håndværksgrupperne imellem, og det er en stor fornøjelse hver gang et nyt hus skal afleveres til en tilfreds kunde.

Hos Egelinds Malerfirma A/S er vi kendt for at holde vores aftale og får mange positive tilkendegivelser ved afleveringerne.

Kontakt os