Malerarbejde for erhvervskunder

Egelinds Malerfirma A/S har mange store projekter med i bagagen. Bl.a Bestseller i Brande, Via Campus i Skejby, Light-House projektet på Århus Havn og sidst Kanalfronten i Vejle.

Men som byggebranchen har udviklet sig, har Egelinds Malerfirma A/S fravalgt sig at udføre projekter af denne størrelse, på trods af, at vi får stor ros for vores tilgang til tingene.

Der er en rigtig stor økonomisk risiko forbundet med denne type arbejde, og disse sager kræver mange ressourcer i forhold til planlægning, kvalitetssikring, byggemøder osv. Trods stor efterspørgsel på vores firma på dette område, har vi valgt at stoppe mens det gik forholdsvis godt.

Malerarbejde i nybygede huse

Egelinds Malerfirma A/S har et godt og tæt samarbejde med Hybel Huse, HusCompagniet og Milton Huse, hvor vi udfører malerarbejde i deres nybyggede huse. Vi kommer langt omkring i Jylland og på Fyn, hvor vores medarbejdere arbejder sammen i faste sjak af 2 svende. Samarbejde, tillid og kvalitet er nøgleordene for at denne proces går op i en højere enhed.

Hybel Huse, HusCompagniet og Milton Huse koordinerer arbejdet håndværksgrupperne imellem, og det er en stor fornøjelse hver gang et nyt hus skal afleveres til en tilfreds kunde.

Skal vi holde et møde?

Hos Egelinds Malerfirma A/S er vi kendt for at holde vores aftale og får mange positive tilkendegivelser ved afleveringerne.

Udfyld nedenstående formular og vi ringer dig op og aftaler et møde.
Eller kontakt os direkte på telefon 75 67 60 74

Bliv ringet op!