Adresse

Gl. Jernbanevej 4
8763 Rask Mølle
}

Åbningstider

Man-Fre 07-16
Lør-Søn lukket

Ring på

Egelinds Malerfirma A/S

Maling af facader

Vil du have en smuk facade på huset?

På mange ældre huse er facaden ved at være slidt, og så skal den selvfølgelig have en opfriskning. Udfordringen med facademaling er, at forarbejdet skal laves korrekt, før resultatet bliver godt i sidste ende. Derfor sørger vi altid for at rense facaden grundigt med en hedvandsvask. Her får vi alt det gamle skidt og løst maling væk, før vi begynder på selve facaden.

Vi ordner:

 • Grundig hedvandsvask og rengøring
 • Gamle revner
 • Grunder facaden
 • Maler facaden i den rigtige maling, så den holder i mange år

En facade, der holder i 20 år

Der er ingen grund til at slække på arbejdet, for resultatet bliver derefter, og det holder ikke længe. Når facademaling er lavet korrekt og med den rette maling, holder den også det længere.

Det er individuelt, hvordan man gerne vil have sin facade. Har du et parcelhus, skal facaden passe til huset og den stil, du ønsker. Er det skolen, klosteret eller industribygningen, der skal have ny, flot facade, er stilen og udførslen en helt anden.

Uanset dine behov og ønsker klarer vi nemt maling af facaden for dig i Århus, Skanderborg, Silkeborg, Horsens, Vejle, Hedensted, Kolding og alt deromkring.

 Giv os et kald i dag!

 

Bliv ringet op

 

  Kontakt

  Gl. Jernbanevej 4
  8763 Rask Mølle

  Egelinds Malerfirma A/S

  Modtag et gratis tilbud på malerarbejde

  Leder du efter en dygtig maler i Rask Mølle eller Østjylland? Kontakt Egelinds Malerfirma i dag for professionel assistance til dit næste malerprojekt. Vi tilbyder kvalitetsmalerarbejde til både private hjem og erhverv.

  Udfyld kontaktformularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud. Vores team af erfarne malere er klar til at hjælpe dig med alt fra facaderenovering til indvendig dekoration.