Adresse

Gl. Jernbanevej 4
8763 Rask Mølle
}

Åbningstider

Man-Fre 07-16
Lør-Søn lukket

Ring på

Egelinds Malerfirma A/S

Flyttelejligheder

Få en professionel til at male lejligheden

I mange år har vi arbejdet for både udlejere og private, der skal have istandsat lejligheden før fraflytningssyn. Der er specifikke regler, der skal overholdes i henhold til lejeloven. Det er vigtigt, at malerarbejdet er udført korrekt for både udlejer og lejer.

For lejer er det selvfølgelig et spørgsmål om økonomi, for der er kun én, der betaler – og det er lejer. For udlejer handler det om at have lejligheden klar til overtagelse, så den nye lejer kan flytte ind, når det er aftalt.

Standarden skal være i orden, og derfor kan vi garantere, at der aldrig vil være maling på stikkontakter eller på gulvet, når vi har malet lejligheden. Vi udfører altid maling af flyttelejligheder korrekt.

Kontakt os nu, hvis du skal bruge dygtige malere til din flyttelejlighed.

Vi arbejder på timeløn – og det kan betale sig

Mange malere laver akkordarbejde, når der er tale om flyttelejligheder. Det gør vi ikke af den simple årsag, at vi kan klare arbejdet bedre og hurtigere. Vi er altid færdige til tiden, der er mere ro på, så alt bliver set igennem. Er der en fodliste, vi synes, skal have en gang maling, gør vi det, uden at tænke over det – så er alt i orden, og som det skal være!

Skal malerarbejdet organiseres med andre håndværkere, så lejligheden er færdig til tiden? Ja, så er det intet problem hos os. Vi koordinerer selv, så du ikke skal tænke videre over det.

Bliv ringet op

 

  Kontakt

  Gl. Jernbanevej 4
  8763 Rask Mølle

  Egelinds Malerfirma A/S

  Modtag et gratis tilbud på malerarbejde

  Leder du efter en dygtig maler i Rask Mølle eller Østjylland? Kontakt Egelinds Malerfirma i dag for professionel assistance til dit næste malerprojekt. Vi tilbyder kvalitetsmalerarbejde til både private hjem og erhverv.

  Udfyld kontaktformularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud. Vores team af erfarne malere er klar til at hjælpe dig med alt fra facaderenovering til indvendig dekoration.