Adresse

Gl. Jernbanevej 4
8763 Rask Mølle
}

Åbningstider

Man-Fre 07-16
Lør-Søn lukket

Ring på

Egelinds Malerfirma A/S

Tapetsering, væv og filt

En glat overflade med filt eller en væg med struktur?

Væggene i dit hjem eller i dit erhverv skal ofte have et bestemt udtryk, som passer til interiør, møbler og din individuelle stil – og det kan gøres på mange måder. Der er fx stor forskel på, om du vælger væv, filt eller savsmuldstapet. Filt bliver tit brugt i nyere huse, fordi det passer til et moderne og minimalistisk udtryk i resten af husets stil med en helt glat overflade.
Savsmuldstapet kan du fx vælge, når du gerne vil have noget mere stuktur på væggene. Samtidig kan du også vælge miljøvæv, hvor der er struktur i overfladen. Det er helt op til dig. Vi rådgiver dig gerne i alle former for filt og væv.

Skab personlighed med tapet

Du kan give din bolig et helt specielt udseende ved at tapetsere nogle af væggene, så de adskiller sig markant og giver noget spræl i boligen. Mange vælger en helt specieludvalgt type tapet med enten mønster, farve eller motiv, som sættes op på én væg. Andre vil gerne have tapet i et helt rum eller en gang. Der findes mange muligheder for at skabe noget personlighed i boligen med tapet, og vi rådgiver dig gerne efter dine ønsker.

Ring til os i dag for at høre mere om tapetsering, væv og filt!

Bliv ringet op

 

  Kontakt

  Gl. Jernbanevej 4
  8763 Rask Mølle

  Egelinds Malerfirma A/S

  Få ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  Giv os et kald i dag, så vi kan hjælpe dig videre med dine malerprojekter.

  Eller udfyld formularen her og så ringer vi dig op hurtigst muligt.