Adresse

Gl. Jernbanevej 4
8763 Rask Mølle
}

Åbningstider

Man-Fre 07-16
Lør-Søn lukket

Ring på

Egelinds Malerfirma A/S

Vejledning & vedligeholdelse

Vil du gerne selv male dit hjem – så vejleder vi!

Vi er ikke for fine til at dele ud af vores viden. Derfor hjælper vi dig også, hvis du selv ønsker at male din bolig indvendig eller udvendig. Den rette rådgivning kan gøre, at du ikke kommer til at ødelægge dine mahognivinduer med forkert maling, eller at du bruger en dårlig grunder på facaden, så malingen ikke holder i længden.

Er du i gang med den helt store renovering og skal have vejledning om alt fra spartling af væggene, maling af loftet, tapetopsætning i soveværelset og beslutningen om væv eller filt? Så er du velkommen hos os!

Køb materialerne hos os

Der er mange vigtige valg, som skal tages, inden du går i gang med dit projekt, men ét af de vigtigste valg er valget af materialer, du bruger. Hos os kan du købe materialer, så du er sikker på at få de helt rigtige, der matcher dine ønsker for slutresultatet. Du kan handle hos os efter aftale på telefonen.

Skal vi hjælpe dig med materialerne? Ring til os på 75 67 60 74

Vedligeholdelsesplaner

Vi tilbyder at lave vedligeholdelsesplaner for dig, så du sikrer dig, at materialerne holder i mange år. Forskellige trætyper skal vedligeholdes forskelligt, og vi kommer gerne ud og hjælper dig fra ende til anden, så du ved, hvordan det skal gøres.

Store entrepriser eller udlejningsfirmaer kan have brug for kyndig og professionel rådgivning af kontorbygninger eller udlejningsboliger. Her står vi gerne for inspektion og planer, så der i fremtiden ikke bliver lavet fejl i vedligeholdelsen.

Kontakt os i dag, hvis du har brug for vejledning af dit malerarbejde.

Bliv ringet op

 

  Kontakt

  Gl. Jernbanevej 4
  8763 Rask Mølle

  Egelinds Malerfirma A/S

  Modtag et gratis tilbud på malerarbejde

  Leder du efter en dygtig maler i Rask Mølle eller Østjylland? Kontakt Egelinds Malerfirma i dag for professionel assistance til dit næste malerprojekt. Vi tilbyder kvalitetsmalerarbejde til både private hjem og erhverv.

  Udfyld kontaktformularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud. Vores team af erfarne malere er klar til at hjælpe dig med alt fra facaderenovering til indvendig dekoration.