Adresse

Gl. Jernbanevej 4
8763 Rask Mølle
}

Åbningstider

Man-Fre 07-16
Lør-Søn lukket

Ring på

Egelinds Malerfirma A/S

Om os

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os

75 67 60 74

Egelinds Malerfirma A/S, der er startet af Jens Egelind og Lotte Egelind, har eksisteret siden 2000 og ligger i Rask Mølle. Jens er malermester, og med en stor medarbejderstab på ca. 40 mand i både administration og i marken er kompetencerne brede. Det vigtigste for os er selvfølgelig, at vores arbejde for vores kunder er lavet professionelt med gode materialer og den rigtige udførsel – men vi går bestemt også op i, at arbejdsmiljøet er godt, og at alle medarbejdere er glade for at være her. Vi er stolte af at kunne sige, at alt er ordentligt hos os.

Familievirksomhed med værdierne på plads

Egelinds Malerfirma er en familievirksomhed, og det betyder, at vores værdier bygger på tillid og respekt. En aftale er en aftale, og sådan en skal altid overholdes. Vi leverer høj service, da dette i vores øjne er utroligt vigtigt, når man ønsker at drive en god virksomhed med kunden i centrum.

Egelinds Malerfirma A/S

Modtag et gratis tilbud på malerarbejde

Leder du efter en dygtig maler i Rask Mølle eller Østjylland? Kontakt Egelinds Malerfirma i dag for professionel assistance til dit næste malerprojekt. Vi tilbyder kvalitetsmalerarbejde til både private hjem og erhverv.

Udfyld kontaktformularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud. Vores team af erfarne malere er klar til at hjælpe dig med alt fra facaderenovering til indvendig dekoration.